İSTANBUL / SİLİVRİ - Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Cuma günleri erkek öğrencilerimiz Cuma Namazı kılarken kız öğrencilerimizde meslek dersleri öğretmenlerimiz ile sohbet ettiler.

Kas

Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuz öğretmenlerine yemek düzenlendi, hediye verlidi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümü anma programı saat 09.05´te sirenlerin çalmasıyla başladı. 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu.

Atatürk´ün hayatını anlatan yazılar ve şiirler okundu.

Ekm

Okulumuzda uygulanan Ayın Öğrencisi ve Ayın Sınıfı projesi Ekim ayı Öğrencileri ve sınıfları seçildi. Öğrencilerimizi ve sınıflarımızı tebrik ediyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Atletizm Yarışmalarında okulumuzu temsil ederek  ilçe 2. si olan öğrencimiz Yakup AYDIN'ı ve Beden Eğitimi Öğretmenimizi  tebrik ediyoruz.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı, 28/10/2020 Cumartesi günü saat 12:00 da okulumuz çok amaçlı salonunda pandemi kurallarına uygun şekilde yapıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.  Yönetim kurulu ve denetleme kuruluna asıl ve yedek üyeler açık oylama ile seçildi.Toplandıda okulumuzun eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesine ilişkin öneriler ile okulun ihtiyaçları görüşüldü. Okul müdürümüz Cevat MANAVOĞLU, Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısına katılan tüm velilere teşekkür ederek, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı ve başarılı olması dileğinde bulundu.

Ekm

2021-2022 Eğitim - Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 28.10.2021 Perşembe günü saat 12.00'da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimizi bekliyoruz.

Ekm

"Nesiller Boyu Güven Bize Emanet" adlı yarışmada 8/A sınıfı öğrencimiz Ayşenur Kavuk yazdığı şiiriyle ilçe birincisi olmuştur.

Ekm

Silivri Kaymakamımız Sayın Tolga Toğan, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mutlu Bozoğlu ve  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zekeriya ARTAR okulumuzda Cuma namazı kıldılar, akabinde görevine yeni başlayan okul müdürümüz Sayın Cevat MANAVOĞLU'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ekm

Okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Çağrı SELVİ öncülüğünde öğrencilerimizle sportif  etkinlikler yapıldı.

Ekm

Okulumuzda hepimizin birlik ve dirlik içinde buluştuğunun resmi olan İstiklal Marşı Yılı dolayısıyla "Direnişten Dirilişe İstiklal Marşı Yolculuğu" temalı konferans verildi. Yazar Tahir Fatih Andı Direnişten Dirilişe İstiklal Marşı Yolculuğu kitabıyla okulumuzun öğrencilerle buluştu.

May

ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ;ONLİNE ORTAMLARDA YAPILAN SEMİNERDE KULLANILAN SUNUMLARDA DİL İLETİŞİMİNİN GÜÇLÜ OLMASININ YANI SIRA GÖRSEL ANLATIMLA BİRLEŞEREK KONUNUN DESTEKLENMESİNDE ÖNEM TAŞIR.SUNUM KULLANILIRKEN TOPLULUĞUN DİKKATINİ ÇEKECEK VE İHTİYACI KARŞILAYACAK KONULAR SEÇİLİR,KONUNUN ANA NOKTALARI EKRANA BIRAKILIP BİLGİ VE YORUM İLE ÇALIŞMA SÜRDÜRÜLÜR.

SUNUMUN VE KONUNUN ETKİNLİĞİNİ ARTTIRMAK AMACI İLE SUNUMDA KULLANILAN GÖRSELLER DAHA DOYURUCU VE TATMİNKAR OLACAKTIR.SUNUM YAPILIRKEN BİLGİSAYAR,AKILLI TAHTALAR,YANSITMA ARAÇLARI TEKNOLOJİNİN İZİN VERDİĞİ HER ARAÇ İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRABİLİR.

SUNUM ARASINA KOYULAN SORULAR YA DA KISA VİDEOLAR SEMİNER ÇALIŞMALARININ DURAĞANLIĞINI ORTADAN KALDIRIP KATILIMCILARI DA AKTİF TUTMA NOKTASINDA YARDIMCI OLUR.

ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ SEMİNERİ OKULUMUZ TÜRKÇE ÖĞRETMENİ HATİCE COŞKUN TARAFINDAN YAPILMIŞTIR.ÇALIŞMASINA OKUL ÖĞRETMENLERİMİZ VE VELİLERİMİZ DE DAVET EDİLMİŞTİR.ÇALIŞMA UYGULAMALI OLARAK SEMİNER ESNASINDA GÖRSEL ÖRNEKLER ÜZERİNDEM İLERLEMİŞTİR.