Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi

WEB https://selimpasaaihl.meb.k12.tr
Adres : ADNAN MENDERES CAD. 3012 SK. NO 2 SELİMPAŞA
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi hakkettiği yere getirmek için, sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamak. Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Pansiyon : Pansiyon
Servis :
Ulaşım : İstanbul tarafından gelecek olanlar için Büyükçekmece tüyap metrobüsten 300-303(A-B)-300G İETT otobüsleri ile Selimpaşa 605.cadde durağında inilir. Silivri tarafından gelecekler için ise 300-303(A-B)-300G İETT otobüsleri ile Selimpaşa 605.cadde durağında veya Silivri-Selimpaşa minibüsler ile de ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 40 km İlçe merkezine uzaklık 10 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :