İSTANBUL / SİLİVRİ - Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Bölgemizde düzenlenen mesleki yarışmalarda okulumuzu ve ilçemizi başarıyla temsil eden İHO' lar arası Kuran_ı Kerim'i güzel okuma dalında erkek öğrencilerde 5. Sınıflardan Mohammed Solıla, kızlarda 8. Sınıflardan Maryam Majed Haymaour ; AİHL ' ler arası hafızlık dalında Mahmoud Basım Mahmoud Haymaour, Kuran _ı Kerim'i güzel okuma dalında misafir öğrencilerimizden İlyas ilyas' ı ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ederiz

Ara

Atatürk Koşusunda 12-B öğrencimiz Yakup Aydın liseler düzeyinde ilçe birincisi, 6-A sınıfı öğrencimiz Ahmet Hallak ortaokul düzeyinde ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarız.

Ara

Okulumuz rehber öğretmeni Kevser Ercan Yılmaz tarafından öğrencilerimze etkili test çözme teknikleri eğitimi verildi.

Ara

Öğrecnilerimiz arasında 40 hadis etkinliği yapıldı.

Ara

Kütüphanemizin daha da zenginleşmesi için öğrencilerimiz kitap bağışında bulundular, arkadaşları için kütüphaneyi düzenlediler.

Ara

Sınıflarımızda Dünya İnsan Hakları Günü hakkında akran eğitimi yapılmıştır.

Ara

Etkili ve lider öğretmenlik, öğretmenliğin misyonu, millî, manevî ve evrensel sorumlulukları hakkında uzman öğretmenimiz Recep ÖĞER meslektaşlarıyla söyleşi yaparak deneyimlerini paylaştı.

Ara

Okulumuzda Afet Farkındalık Eğitimi düzenlendi.

Okulumuz 1. dönem veli toplantıları 11/12/2021 Cumartesi günü;

- 12:00'de orta okullar

- 14:00'da liseler

olarak yapılacaktır.

Ara

Okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimize YÖS denemesi yapıldı.

Ara

Okulumuz panoları infografiklerle süslendi.